Forma 1 Mexikói Nagydíj

Bottas mellől a címvédő és hétszeres világbajnok csapattársa a brit Lewis. Mexikói Nagydíj - 2.


Ydxtc9u31mqnvm

Forma-1-es futamára az Amerikai Nagydíjra.

Forma 1 mexikói nagydíj. Ezúttal is egy Mercedes-motoros versenyzőt érint de kivételesen nem a Mercedes motorja miatt. A futam részletes összefoglalója az alábbiakban olvasható. 2015 -ben 23 év után újra visszatért ide a mezőny.

Ezen a héten Mexikóba látogat a Forma-1 mezőnye így az USA Nagydíj után újabb esti program következik a világbajnoki címért folyó harc pedig továbbra is rendkívül. A leggyorsabb kört a finn Valtteri Bottas autózta őt követte csapattára a hétszeres világbajnok és jelenleg is címvédő brit Lewis Hamilton. A McLaren MCL35M Ricciardo stílusa felé mozdult el 19 p.

A harmadik szabadedzés leggyorsabbja Sergio Pérez vezeti az összetett eredménylistát a mexikói időmérő M4 Sport 2045 előtt. A két Mercedes végzett az első két helyen a Forma-1-es Mexikói Nagydíj pénteki első szabadedzésen. Ez a közzétett változat ellenőrizve.

A szabadedzések összesített eredménye. 16 hours agoF1 Hírek Forma1. Forma-1 Mexikói Nagydíj Hírek.

8 hours agoForma-1 Mexikói Nagydíj Jelentés a szabadedzésről. Két versenyzőből is keveset láttunk a Mexikói Nagydíj pénteki második szabadedzésén. Kissé felhős időben 27 fokos levegő- és 37 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2021-es szezon 17.

Forma-1 - Itt van a Mexikói Nagydíj vasárnapi teljes rajtsorrendje. A 32 éves Bottasnak ez az idei harmadik és. Forma-1 2 és 3 TV műsorok Forma-1 versenynaptár.

Elérhető az Eurosport. Forma-1 TV A Forma-1 Időmérő edzés kezdéséig még 1 nap 6 óra 55 perc van hátra. A Red Bull pilótája mögött csapattársa a második gyakorláson győztes az összetett világbajnoki.

A 71 körös Mexikói Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik. Forma-1 - Időmérő edzés. 2055 Alon-Mexikó edzés.

Forma-1 Mexikói Nagydíj - A szombati szabadedzés eredménye. A futam vasárnap lesz. A futam vasárnap lesz.

1 day agoA két Mercedes végzett az első két helyen a Forma-1-es Mexikói Nagydíj pénteki első szabadedzésen. A leggyorsabb kört a finn Valtteri Bottas autózta őt követte csapattára a hétszeres világbajnok és jelenleg is címvédő brit Lewis Hamilton. A mexikói nagydíjat 1962-től 1970-ig majd 1986-tól 1992-ig rendezték a mexikóvárosi Autódromo Hermanos Rodríguez versenypályán.

Ne maradjon le a versenynaptár egyetlen Forma 1 futamáról se. Forma-1 - Időmérő. Szabadedzés LIVE F1.

Nem sokkal maradt el utóbbitól a világbajnoki pontversenyben éllovas Max. Íme a 2021-es Forma-1-es Mexikói Nagydíj menetrendje újabb esti program. 14 hours agoA Formula-1 őszi tengerentúli hármasának középső versenye a mexikói futam amely financiális okok miatt idén a Mexikóvárosi Nagydíj nevet viseli természetesen a megszokott aszfaltcsíkon.

0630 A pontversenyben éllovas Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője autózta a legjobb időt a Forma-1-es Mexikói Nagydíj második pénteki szabadedzésen. Mexikói Nagydíj az időmérő élőben az NSO-n. 1 day ago1016 Már csak szűk negyedóra választ el minket attól hogy a lámpák zöldre váltsanak a bokszutca végén és az első autók kigurulhassanak a pályára.

Valtteri Bottas a Mercedes finn versenyzője nyerte a Forma-1-es Mexikói Nagydíj szombati időmérő edzését így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről. 7 hours agoA hazai közönség előtt szereplő Sergio Pérez autózta a legjobb időt a Forma-1-es Mexikói Nagydíj harmadik szombati szabadedzésen. Perez volt a leggyorsabb a mexikói FP3-on több mint 6 tizedre a Mercedesek.

1 day agoÍme a 2021-es Forma-1-es Mexikói Nagydíj menetrendje újabb esti program. A leggyorsabb kört a finn Valtteri Bottas autózta őt követte csapattára a hétszeres világbajnok és jelenleg is címvédő brit Lewis Hamilton. Forma-1 Időmérő edzés Mexikói Nagydíj.

2015 -ben 23 év után újra visszatért ide a mezőny. A 71 körös Mexikói Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik. Bottasé a pole Mexikóban Mercedes 1-2.

20 hours agoMexikói Nagydíj - Verstappen a két Mercedes előtt Infostart MTI 2021. Hamiltont és Raikkönent is vizsgálják a mexikói első szabadedzés után. 1 day agoA két Mercedes végzett az első két helyen a Forma-1-es Mexikói Nagydíj pénteki első szabadedzésen.

Forma 1 közvetítéseket keres a musortv több mint 170 csatornájánal kínálatából. A 32 éves Bottasnak ez az idei harmadik és pályafutása 19. A bajnokság két hét múlva a Mexikói Nagydíjjal folytatódik.

1014 Köszöntöm a Forma1 rajongóit Kanócz Róbert vagyok és velem követhetik végig a 2021-es Mexikói Nagydíj első szabadedzését. A Red Bull pilótája mögött csapattársa a második gyakorláson győztes az összetett világbajnoki pontversenyben vezető holland Max Verstappen végzett a második helyen. 6 hours agoÍme a 2021-es Forma-1-es Mexikói Nagydíj menetrendje újabb esti program.

Mexikói Nagydíj - Időmérő LIVE F1. A tabellán a csapattárs Max Verstappen következik majd a holland nagy riválisa Lewis Hamilton. Az előző évben elmaradt a tengerentúli versenyzés így két év után tér vissza a Száguldó Cirkusz Mexikóvárosba.

Itt a Mexikói Nagydíj harmadik hátrasorolásos büntetése. A mexikói nagydíjat 1962 -től 1970 -ig majd 1986 -tól 1992 -ig rendezték a mexikóvárosi Autódromo Hermanos Rodríguez versenypályán. Valtteri Bottas a Mercedes finn versenyzője nyerte a Forma-1-es Mexikói Nagydíj szombati időmérő edzését így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

Ez azMexikói Nagydíj 2021 eredmények aloldala a MotorsportForma 1 szekcióban. A hazai közönség előtt szereplő Sergio Pérez autózta a legjobb időt a Forma-1-es Mexikói Nagydíj harmadik szombati szabadedzésen. 6 hours agoForma-1 Mexikói Nagydíj - A szombati szabadedzés eredménye.

0027 Alon-Mexikó Forma-1.


J1ln0fe96kna9m


Ydxtc9u31mqnvm


Rbz9oro1sv6j M


J1ln0fe96kna9m


L55vjwue6ewjwm


A57mzmbkrolimm


Zpxnjx5goapesm


Haq7wzqqm 6hgm


Ydxtc9u31mqnvm


9gy6mqu L33lvm


Belgian Belga Belgium Spa Francorchamps 2016 F1 Forma1 Formula1 Car Race Nagydij メルセデス ベルギー 予選


L55vjwue6ewjwm


Ydxtc9u31mqnvm


P0paigxlw7sznm


Tgethggsqzkxzm


Pin On Car Business Cars


Ime A 2021 Es Forma 1 Es Amerikai Nagydij Rajtracsa Tobb Pilota Rajtbuntetest Kap


Evjvbq3qaxmanm


7 Dv Mgnt7ovpm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel